LNK laida Pasaulis X ir jos vedėjas Giedrius Leškevičius

LNK ruošia naują laidą “Pasaulis X” apie neįprastus reiškinius. Kiek suprantu iš aprašymo, tai - laida, kurioje bus suteikiama nekritiška tribūna žmonėms, kurie turi psichinių sutrikimų, kurie linkę meluoti, kurie turi labai gerą vaizduotę, kurie linkę pasipelnyti

„Tikrų herojų liudijimais ir vaizdu ir laidos kūrėjai perteiks paslaptingąjį, nematomą, paranormalų ir kartu subtilų herojų dvasinį pasaulį, jų sielos ir kūno triumfą prieš nepagydomas ligas. Pasakosime tikras istorijas apie aiškiaregystės, telepatijos, materializacijos, levitacijos, bioenergetinio lauko matymo atvejus, kuriuose ir slypi visas mūsų „Pasaulis X“, - sako laidos kūrėjai.

„Pasaulio X“ vedėjas Giedrius Leškevičius tvirtina, kad laidoje stengsis išlikti realistu, kad ir kaip įtaigiai pasakojamos istorijos skambėtų.

„Mane patį reikia įkitinėti, kad egzistuoja paranormalūs reiškiniai. Nesu linkęs aklai pasikliauti magais, bioenergetikais, būrėjais ar astrologais. Bet tokių faktų, kurie kelia nuostabą, tikrai egzistuoja. Apie nežemiškus išgyvenimus drąsiai kalba net žinomi žmonės“, - sako Giedrius Leškevičius, studijų metais pats rengęs radijo laidą apie neįprastus reiškinius.

Kad išliktum realistu, reikia ne klausytis istorijų, o aiškintis, kaip veikia pasaulis. Tam galėtų padėtų įvairūs ekspertai: psichologai, psichiatrai, gydytojai, fokusinikai, fizikai ir galų gale paprasčiausi mėgėjai skeptikai.

  • Apie saviapgaulę, sapnavimą nevisai pabudus, galėtų papasakoti psichologai ir neuromokslininkai.
  • Apie materializaciją bei levitaciją galėtų papasakoti fokusininkai.
  • Apie “stebuklingus pagijimus” galėtų papasakoti medikai - suteikdami istorijai tinkamą kontekstą.
Aš gerbiu mokslą. Man rūpi tiesa. Man pikta, kai kas nors apgaudinėja žmones.
Paieška