Antivakcinavimas (trečias lygis)

Iliustracijoje: vėjaraupių komplikacija

Pirmas lygis

Jeigu esi labai labai blogas žmogus ir stengiesi pakenkti savo vaikams, tai gali atsisakyti juos vakcinuoti.

Antras lygis

Jeigu esi dar blogesnis - tai imsies skleisti visokius melus apie vakcinas, kad tik įtikintum kitus žmones nevakcinuoti vaikų.

Trečias lygis

Jeigu neužtenka ir to, tai imsies vaikus tyčia užkrėtinėti vėjaraupiais. Tėvai tai kartais daro tam, kad vaikai ankstyvoje vaikystėje persirgtų vaikystės ligomis ir įgautų imunitetą.  Tuo tikslu tėvai specialiai savo vaikus nusiunčia žasiti su sergančiais vaikais. Tai - nesaugu, nes šios vaikų ligos gali sukelti komplikacijų, kurių galima lengvai išnegti tiesiog paskiepijant vaikus nuo šių ligų.

Kadangi šiais laikais, vakcinavimo dėka, būna sunku surasti vėjauraupiais sergančių vaikų, kad galėtum pasiųsti savo vaikus su jais žaisti, tai internete atsirado grupių, kuriose:

tėvai rašo, kur jie gyvena ir prašo, kad kas nors, turintis vaiką sergantį vėjaraupiais, paštu atsiųstų jiems vaiko seilių, užkrėstų ledinukų arba drabužių.

Nuorodos

Patarimas Tėvai, jeigu patys norint nusinuodyti, tai ką jau padarysi, bet kai kalba pasisuka apie jūsų vaikų sveikatą, paklausykite mokslo patarimų ir nekenkite savo vaikams!

Aš gerbiu mokslą. Man rūpi tiesa. Man pikta, kai kas nors apgaudinėja žmones.
Paieška